Наші партнери та друзі

Гитара, курси гри на гітарі

ЧАС РЕКЛАМИ  РЕКЛАМА У ВОЛОДИМИРІ-ВОЛИНСЬКОМУ ЧАС РЕКЛАМИ

Національний музей-заповідник українського гончарства

ІНФОРМАЦІЯ


ПОЛОЖЕННЯ

про конкурс юних писанкарів пам'яті Єлизавети Богуславської

І. Загальні положення:

Конкурс юних писанкарів  пам'яті Єлизавети Богуславської організовується Володимир-Волинським історичним музеєм імені О.Дверницького з метою вшанування пам'яті Єлизавети Богуславської – самобутньої майстрині-писанкарки, яка жила у Володимир-Волинському наприкінці 19 – на початку 20 століття та для пошуку талановитих людей серед учнівської і студентської молоді – наших сучасників.

Детальніше: ПОЛОЖЕННЯ Про конкурс юних писанкарів пам'яті...

 

У ВОЛОДИМИРІ-ВОЛИНСЬКОМУ ЗНАЙДЕНО МАЦЕВУ.

Наукові співробітники Володимир - Волинського історичного музею в дворі будинку по вулиці Устилузькій знайшли надмогильну плиту з єврейського цвинтаря.



Детальніше: У ВОЛОДИМИРІ-ВОЛИНСЬКОМУ ЗНАЙДЕНО МАЦЕВУ.

МУЗЕЙ ВДЯЧНИЙ ЗА БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ

У нинішній складний для держави час непросто виживати музеям.Проте, співробітники Володимир-Волинського історичного музею намагаються активно працювати: відкриваються нові виставки, читаються лекції, проводяться екскурсії. Днями історичний музей відвідала жителька міста Володимир - Волинський Олена Фурманюк. Вона із захопленням оглянула експозиції, послухала розповідь екскурсовода і пожертвувала музею значну суму грошей для реставрації предметів сакрального мистецтва. Ми, музейні працівники, щиро вражені, що у наш час зустрічаються такі безкорисливі, порядні люди, яким не байдужа історія нашого краю та збереження для нащадків мистецької спадщини Тому щиро дякуємо пані Олені Фурманюк за благодійну допомогу і бажаємо їй та родині доброго здоров'я, довголіття, усіх земних гараздів!

 

 ТАЄМНИЦІ ВОЛОДИМИР- ВОЛИНСЬКОЇ ТЮРМИ НКВС

Девятого грудня 2013 року у місті Володимир- Волинському, Волинська область, відбулося перепоховання  триста вісімдесяти пяти розстріляних та закатованих функціонерами російського НКВС з 1939 по 1941 роки у міській тюрмі військовослужбовців та цивільних громадян тодішньої Польщі (українців, поляків. евреїв).

Детальніше: ТАЄМНИЦІ ВОЛОДИМИР- ВОЛИНСЬКОЇ ТЮРМИ НКВС

КНИГА ЗОРЕСЛАВА САМЧУКА ПОПОВНИЛА БІБЛІОТЕКУ ІСТОРИЧНОГО МУЗЕЮ

  Книгозбірня Володимир-Волинського історичного музею поповнилися черговим філософським виданням під назвою – « Світоглядні основи соціально-філософського дослідження ідеології : проблема критеріїв та пріоритетів вибору». 

Детальніше: КНИГА ЗОРЕСЛАВА САМЧУКА ПОПОВНИЛА БІБЛІОТЕКУ...

Володимир-Волинський історичний музей
Адреса: вул.І.Франка,6, пошт. індекс: 44700 тел. музею: (03342) 2-19-11 ел. пошта (e-mail): volodymyrmuseum@gmail.com
Зворотній зв'язок