Наші партнери та друзі

Гитара, курси гри на гітарі

ЧАС РЕКЛАМИ  РЕКЛАМА У ВОЛОДИМИРІ-ВОЛИНСЬКОМУ ЧАС РЕКЛАМИ

Національний музей-заповідник українського гончарства


ПЕРЕДАНО НА РЕСТАВРАЦІЮ

22 лютого 2016 року за меценацької допомоги жителя Володимир-Волинського, бізнесмена Миколи Петровича Юнака співробітники Володимир – Волинського історичного музею імені Омеляна Дверницького здійснили заплановану робочу поїздку у Львів та передали на реставрацію Львівській філії Національного Науково-дослідного реставраційного центру України понад десяток експонатів сакрального мистецтва з фондосховища музею.


 На знімку: Тарас Откович та Володимир Стемковський. Львів, лютий 2016 року

Серед них старовинні ікони, які є історико - культурним надбанням нашого міста та Волині, що давно потребували реставрації. За останні двадцять років це вже третій, і сподіваємося, не останній, етап реставрації. Протягом року з пам’ятками працюватимуть кращі реставратори України, які подарують їм нове життя.



 На знімку: наукові співробітники Володимир-Волинського музею - Ганна Доскоч,Олена Черенюк та Олексій Петрунін. Львів, лютий 2016 року

Щиро дякуємо Миколі Юнаку за наданий транспорт та розуміння музейних проблем, а також водію Михайлу і в.о завідуючого Львівської філії Національного Науково-дослідного реставраційного центру України Отковичу Тарасу Мирославовичу за багаторічну співпрацю між нашими установами.

Володимир-Волинський історичний музей
Адреса: вул.І.Франка,6, пошт. індекс: 44700 тел. музею: (03342) 2-19-11 ел. пошта (e-mail): volodymyrmuseum@gmail.com
Зворотній зв'язок