Наші партнери та друзі

Гитара, курси гри на гітарі

ЧАС РЕКЛАМИ  РЕКЛАМА У ВОЛОДИМИРІ-ВОЛИНСЬКОМУ ЧАС РЕКЛАМИ

Національний музей-заповідник українського гончарства



СЕРЦЕ ДИТИНИ ВІДКРИТЕ ДЛЯ ТВОРЧОСТІ

 Виставку під такою назвою презентували у Володимир-Волинському державному історичному музеї . Творці робіт- учні Нововолинської дитячої школи мистецтв.

Для огляду відвідувачам музею запропоновано п’ятдесят п’ять робіт виконаних у техніці живопису, шиття з тканин, батику, бісеру, аплікації та інших оригінальних техніках.Викладачі школи Алла Навроцька(на фото) та Олена Киця розповіли про особливості роботи з талановитими дітьми. « Головне – запалити і зберігти у душах дітей любов домистецтва»,- зауважила Алла Навроцька.З вітальними словами виступили директор Нововолинського народного історичного музею Ірина Костюк, головний спеціаліст відділу культури і туризму Володимир-Волинського міськвиконкому Ірина Ліщук, директор Володимир-Волинської дитячої художньої школи Адам Михалик.

Із захопленням оглянули виставку студенти Володимир-Волинського педколеджу імені А.Кримського (викладачі Валентина Залуніна і Тетяна Токарєва). Окрасою презентації стали пісні «Намалюй»(виконала Ліна Ткачук – вихованка Цетру позашкільної освіти, викладач Галина Тюрікова) і «Молитва» (виконала Ольга Шавала, викладач Галина Тюрікова) і «Молитва про Україну» (автор слів, музики і виконавець Олександр Стемковський).

Володимир-Волинський історичний музей
Адреса: вул.І.Франка,6, пошт. індекс: 44700 тел. музею: (03342) 2-19-11 ел. пошта (e-mail): volodymyrmuseum@gmail.com
Зворотній зв'язок