Наші партнери та друзі

Гитара, курси гри на гітарі

ЧАС РЕКЛАМИ  РЕКЛАМА У ВОЛОДИМИРІ-ВОЛИНСЬКОМУ ЧАС РЕКЛАМИ

Національний музей-заповідник українського гончарства

 

МИСТЕЦЬКИЙ ФОТОАЛЬБОМ  «ВОЛОДИМИР, ЗАБУТІ ОБРАЗИ МІСТА»

Презентація цього мистецького альбому поштівок та фотознімків першої чверті двадцятого століття нещодавно відбулася у Волинській обласній державній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки...

Автори, вони ж упорядники альбому- члени Національної спілки краєзнаців України Анатолій Гнатюк та Роман Мазурок. Обоє народилися у Володимирі – Волинському, захоплються колекціонуванням пошівок. В ході презентації було продемонстровано короткометражний любительський фільм знатий авторами на основі колекційного матеріалу. Як зазначив перед аудиторією шанувальників мистецтва і старовини Роман Мазурок, архітектор за спеціальністю - «...Сподіваюся, що дана праця слугуватиме вікном у минуле для тих, хто ще памятає залишки колишньої архітектури міста, а також стане концепцією тим, кому доведеться  створювати його майбутній образ».

У виданні  використані матеріали з фондів Володимир –Волинського історичного музею та приватних колекцій краєзнавців. Видання – результат багатолітньої пошукової діяльності , є  ще одним кроком до показу забутого обличчя древнього Володимира. У книзі сто шістьдесят три поштівки та фотознімка з видами вулиць, будівель Володимир- Волинського кінця девятнадцятого та першої чверті двадцятого століть - місцеві пам'ятки архітектури, вигляд вулиць  минулої епохи, овіяні шармом старовини, роблять альбом привабливим для любителів місцевої історії. Статті  до видання підготували директор Володимир-Волинського історичного музею Володимир Стемковський і член Національної спілки краєзнавців України  Наталія Грабарчук-Цинкаловська.

 

Володимир-Волинський історичний музей
Адреса: вул.І.Франка,6, пошт. індекс: 44700 тел. музею: (03342) 2-19-11 ел. пошта (e-mail): volodymyrmuseum@gmail.com
Зворотній зв'язок